facebook logoVolg ons op Facebook


Caravanstalling De Konne b.v.

Stalling, reparatie en onderhoud

 

Stallingsadres: Konneweg 6, 3234 KG TINTE

Postadres: Postbus 92, 3230 AB BRIELLE
telefoon 0181-474041, e-mail: info@konne.nl

Of gebruik het Contactformulier

Caravan ophalen of terugbrengen? Klik hier!

 

Winterklaar de stalling in
Hoewel er kampeerders zijn die het hele jaar op pad gaan, stallen de meeste mensen de caravan of kampeerauto in de winter. Hoe maakt u uw kampeermiddel klaar voor de overwintering?


Winterklaar maken
Hoewel u het winterklaar maken ook kunt uitbesteden, steken de meeste kampeerders zelf even de handen uit de mouwen voor ze afscheid nemen van de caravan of kampeerauto. Vuil kunt u met een speciale vloeistof losweken. Daarna kunt u een shampoo gebruiken die geschikt is voor uw kampeermiddel. Gebruik een zachte borstel om krassen te voorkomen. Pas extra op bij de ramen, deze zijn vaak gevoeliger voor scheurtjes. Met lauw water kunt u het meeste vuil prima verwijderen. Uw dealer of de kampeerspeciaalzaak heeft de juiste middelen en accessoires voor de juiste, krasvrije reiniging. Om de lak van de caravan te beschermen, kunt u hem in de was (laten) zetten.


Interieur
Inspecteer ook het interieur grondig: is alles schoon en liggen er geen voedselresten meer? Is de koelkast goed schoon en staan de zitbanken open voor extra ventilatie? Leeg ook even de watertanks en het reservoir van het toilet. Zorg ook dat het water uit de leidingen is en dat de boiler is afgetapt. Zo voorkomt u bevriezing en schade. Volg in alle gevallen de instructies die u bij aanschaf van uw kampeermiddel hebt gekregen.