facebook logoVolg ons op Facebook


Caravanstalling De Konne b.v.

Stalling, reparatie en onderhoud

 

Stallingsadres: Konneweg 6, 3234 KG TINTE

Postadres: Postbus 92, 3230 AB BRIELLE
telefoon 0181-474041, e-mail: info@konne.nl

Of gebruik het Contactformulier

Caravan ophalen of terugbrengen? Klik hier!

 

Reglement inzake het stallen van caravans/vouwwagens/vaartuigen etc:

1. De stalling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot en met 12.00 uur.
2. De stalling is gesloten op officiële feestdagen en het weekend voor kerstmis tot en met nieuwjaarsdag.
3. Voor het ophalen en terugzetten van uw caravan, vouwwagen etc. kunt u op bovengenoemde tijden terecht.
4. Voor het ophalen en afbrengen van goederen in de caravan kunt u uitsluitend na afspraak terecht op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens de periode vanaf 1 oktober tot 31 maart op zaterdagochtend alleen geopend op afspraak.
5. Caravans, vouwwagens etc. worden alleen op afspraak buiten voor u klaar gezet.
6. U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur bellen met 0181­ 474041, of via de intenetsite www.konne.nl. Uw caravan, vouwwagen etc. staat dan de op twee na volgende dag op de afgesproken tijd voor u klaar.
7. Indien u uw caravan, vouwwagen etc. terugbrengt voor 20.00 uur wordt deze, indien enigszins mogelijk, nog diezelfde dag of uiterlijk de volgende dag weer in de stalling teruggeplaatst.
8. Het is niet toegestaan tijdens de stallingperiode accu's, gasflessen of brandstaffen achter te laten in uw caravan, vouwwagen etc.
9. Reparaties zijn niet toegestaan. In uitzonderingsgevallen zijn, na voorafgaand overleg, spoedreparaties mogelijk.
10. U dient uw caravan, vouwwagen etc. gedurende de stallingperiode zelf te verzekeren.
11. Stalling is voor risico en rekening van de eigenaar van de caravan, vouwwagen etc. De Konne is alleen aansprakelijk voor schade na verwijtbaar handelen van de Konne.
12. Het tarief voor het stallen van uw caravan, vouwwagen etc. Kunt u vinden op onze site. www.konne.nl
13. U stalt voor een periode van één jaar, te beginnen op de dag dat u uw caravan, vouwwagen etc. voor de eerste maal brengt en eindigend een jaar daarna.
14. U betaalt voor een periode van één jaar. Betaling geschiedt middels automatische incasso per de 25e van de maand waarin u uw factuur ontvangt. Direct nadat u voor de eerste maal van de stalling gebruik maakt, ontvangt u van ons een factuur, waarna bovengenoemde automatische incasso plaatsvindt. Bij opzegging gedurende een stallingperiode, vindt geen (gedeeltelijke) restitutie plaats.